kolmapäev, 18. oktoober 2017

Kaneelivahuga täidetud õunad

Neid on ääretult lihtne valmistada, need maitsevad imeliselt ning õues on ju sügis ja õunu saab oma aiast. Lõhnad, mis hiljem köögist tulevad on imehead, tekitavad koduse tunde ja loovad hubase õhkkonna.

"KUI EEVA POLEKS ÕUNA SÖÖNUD, MIDA PÕNEVAT OLEKS SIIS NENDE MILJARDITE AASTATE JOOKSUL JUHTUNUD?"- Paulo Coelho

KOOSTISOSAD:
6 õuna
3 munavalget
fariinsuhkur
kaneel

VALMISTAMINE:
  • Valmista ette õunad. Selleks lõika õuntelt ülevalt "mütsike" ära ja võta südamik välja.
  • Vahusta munavalged ja lisa sellele kaneeli, vastavalt maitse eelistusele.
  • Määri õunte sisu kokku fariinisuhkruga. 
  • Pane õunad ahjuplaadile ning täida nende sisu munavalge vahuga. 

Serveeri õunad vanilli jäätise ja tuhksuhkruga.


Teie LARS!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar