Me valisime selle küpsetise just seepärast, et Aule tubli isa oli käinud jõhvikal ning kodus oli tal neid käepärast. Otsustasime, et tahaksime neid oma küpsetises kasutada, lisaks on need ju ka tervislikud ja sobivad imehästi tervisliku eluviisiga inimeste menüüsse.
KOOSTISOSAD:
- 200 g jahu
- 2 tl küpsetuspulbrit
- 100 g täisterakaerahelbeid
- 120 g suhkrut
- 1 tl vaniljesuhkrut
- 80 ml õli
- 300 ml piima
- 1 muna
- jõhvikaid (meelepärases koguses)
VALMISTAMINE:
- Eelsoojenda ahi 170-kraadini. Pane 12-kohalisse muffinipanni paberist vormid.
- Sega jahu ja küpsetuspulber kausis, siis sega sisse kaerahelbed suhkur ja vaniljesuhkur. Tee segu keskele süvend.
- Klopi kokku muna, õli ja piim ning kalla see kuivaine kausi süvendisse.
- Lisa ka jõhvikad ja sega kõik ettevaatlikult kokku. Ära sega liiga palju, muidu muffinid tulevad kõvad.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar