reede, 29. september 2017

Prantsuse šokolaadikook


Meid võlus selle koogi puhul lihtsus ja lihtsuses peitub ju võlu. Ning mõtlesime, et õigest koogiblogist ei tohiks kindlasti puududa üks rammus šokolaadikook. 




INIMESE KÕIGE MAITSVAM SÕBER ON ŠOKOLAAD!



KOOSTISOSAD:


200 g tumedat šokolaadi
200 g Saaremaa võid
200 g suhkrut
4 suurt muna
1 sl nisujahu





VALMISTAMINE:

  • Murra šokolaad tükkideks.
  • Sega kausis tükkideks murtud šokolaad ja või ning sulata vesivannis aeg-ajalt segades.
  • Sega juurde suhkur ning lase veidi jahtuda.
  • Lisage üks haaval hoolikalt segades munad.
  • Viimasena sõelu juurde nisujahu. Sega ühtlaseks.
  • Kalla tainas võitatud 24 cm lahtikäivasse koogivormi ning küpseta 25 minutit 200-kraadises ahjus.
  • Valmis kook on pealt just küpsenud, aga seest veel pehme. Lase koogil enne serveerimist vormis jahtuda.
Kook on eriti hea koos mõne hapumarja ja vanilje jäätisega.









Teie LARS!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar